Hvis du er ligesom de fleste andre, er pizzaer placeret langt oppe på listen over dine livretter. Dog er det sjældent den hjemmelavede version, som er blandt de mest populære – medmindre du naturligvis investerer i en pizzaovn til køkkenet. Der findes mange forskellige modeller, og det kan være svært at finde den rigtige.

Herunder har vi samlet en række af de absolut bedste elektriske pizzaovne til køkkenet, som giver dig et fremragende resultat, du ikke kan opnå i din ovn. Hvis du vil tæt på den traditionelle og autentiske pizza, som du kender den fra Italien, er det vigtigt, at du vælger en decideret pizzaovn til køkkenet. De kan give langt højere temperaturer, end du kan opnå i en almindelig ovn.

Vi anbefaler disse  3 pizzaovne til køkkenet


Den absolut bedste pizzaovn til køkkenet lige nu. Høj temperatur og nem at rengøre. Professionel kvalitet til en fornuftig pris.

Tjek seneste pris

Bag sprøde og velsmagende pizzaer på kun 2 minutter med Sage Pizzaiolo The Smart Oven. Topkvalitet, lækkert design og fornuftig pris!

Tjek seneste pris

En lille og handy pizzaovn til køkkenet fra Ariete. Egner sig til dig, der af og til bager pizzaer og ikke ønsker at ofre en formue.

Tjek seneste pris

#1 Effeuno P134HA 509

Den bedste premium pizzaovn til køkkenet

Kan fås hos Pizzafredag.dk

Features:

 • Konstrueret i rustfrit stål
 • Maks. temperatur: 509°C
 • 2 termostater
 • Glaslåge i hærdet glas (3 lag)
 • Indvendig højde: 18 cm
Effeuno indendørs pizzaovn

Tjek seneste pris

Den ultimative pizzaovn til køkkenet

Hvis du leder efter den ultimative pizzaovn til dit hjemmekøkken, behøver du ikke lede længere. Effeuno P134HA 509 er en fuldblods pizzaovn fra den anerkendte italienske producent, der leverer professionelle ovne til pizzeriaer over hele verden.

Denne model er af højeste kvalitet og er designet til at opfylde de krav, som selv de mest kræsne pizzabagere stiller. Med forbedret luftgennemstrømning, opgraderede varmelegemer og en opdateret konstruktion, er P134HA 509 det bedste fra Effeuno til dato.

Styr både under- og overvarme

Med to termostater kan du styre undervarme og overvarme separat og opnå en maksimal temperatur på hele 509°C. Det betyder, at du kan bage en perfekt pizza med en sprød skorpe og leopard-prikker på blot 90 sekunder. Og hvis du ønsker at bage andre lækkerier end pizza, så giver ovnens høje rum på 18 cm dig også mulighed for at bage alt fra calzone til brød.

P134HA 509 er bygget til at vare i lang tid og er konstrueret i rustfrit stål med en glaslåge i hærdet glas, der er let at rengøre. Derudover er ovnen udstyret med en indvendig lampe, der gør det nemt at se, hvordan dine pizzaer bager.

Alt i alt er Effeuno P134HA 509 den perfekte pizzaovn til dig, der ønsker at tage dit pizzabagning til det næste niveau. Den er af højeste kvalitet, nem at bruge og leverer fantastiske resultater hver gang. Den er desuden utroligt nem at komme i gang med, og dermed er det både en pizzaovn til begyndere, men. også til professionelle.

Fordele og ulemper

Grunde til at købe den:

 • Højere temperaturer giver autentisk smag og sprød skorpe
 • Præcision med forskellige temperaturzoner
 • Lang holdbarhed og nem rengøring pga. højkvalitets materialer.
 • Maks. temperatur: 509°C
 • Pizzasten medfølger
 • Bedste indendørs pizzaovn på markedet

Grunde til at lade være:

 • Ovnen har et højt ovnrum på 18 cm, hvilket kan begrænse dens alsidighed
 • Dyrere end andre modeller
Tjek seneste pris

#2 Sage Pizzaiolo The Smart Oven

Den bedste all-round pizzaovn til køkkenet.

4.9/5 stjerner hos Kitchenone.dk

Features:

 • Bag pizzaer på kun 2 minutter
 • Industrielt design i absolut topklasse
 • De samme gode egenskaber som stenovnen
Indendørs pizzaovn til køkkenet fra Sage

Tjek seneste pris

Bag ægte, italienske pizzaer med Sage Pizzaiolo

Sage Pizzaiolo er en elektrisk pizzaovn til køkkenet, som egner sig perfekt til dig, der ofte bager pizza. Den er inspireret af de klassiske stenovne, som kan opnå langt højere temperaturer end en almindelig pizzaovn. Dette giver dig mulighed for at bage traditionelle pizzaer, der bliver lige så sprøde som i Napoli.

Sage Pizzaiolo kendes også som Sage The Smart Oven, og den har en lang række praktiske egenskaber. Temperaturen kan komme helt op på omkring 400°C og har en jævn varmefordeling, hvorfor dette er blandt de absolut bedste valg, når du har besluttet dig for at investere i en elektrisk pizzaovn til køkkenet.

Optimal varmefordeling for et sprødt resultat

Pizzaiolo, som er navnet på denne elektriske pizzaovn til køkkenet, er det italienske ord for pizzakok. Når en ægte pizzaiolo bager, kræver det opmærksomhed og erfaring for at opnå et professionelt resultat – og ikke mindst en høj temperatur, som er det, der gør, at pizzaen får sin sprødhed.

Med Sage Pizzaiolo får du en vaskeægte pizzaovn til køkkenet, som kan bage pizzaer, der smager som i Italien. Varmen bliver fordelt i hele ovnen, så du ikke er nødt til at vende og dreje pizzaen, mens den bliver bagt. Det er en stor fordel, da det gør det langt nemmere at få et godt og sprødt resultat, når du bager pizza på din elektriske pizzaovn til køkkenet.

Genskaber varmen fra en stenovn

Denne elektriske pizzaovn til køkkenet er skabt til at imitere stenovnen, så du får den absolut bedste sprødhed i din pizza. Pizzaovnen har hele tre forskellige typer af varme – nøjagtigt som en stenovn. Der kommer overvarme fra toppen af pizzaovnen, som giver en sprød skorpe, ligesom pizzaen også varmes fra bunden. Herudover kommer der varmestrømning fra pizzaovnens åbning, som sikrer, at ingredienserne ikke brænder på.

Alt i alt en virkelig god elektrisk pizzaovn til køkkenet, som du absolut ikke må snyde dig selv for, hvis du er på udkig efter en professionel pizzaovn, som ikke vælter budgettet. Den er samtidig fremstillet i et smukt stilrent design, som matcher de øvrige produkter fra Sage – og som passer ind i ethvert køkken.

Fordele og ulemper

Grunde til at købe den:

 • Bag autentiske pizzaer som i Napoli
 • Lækkert og stilrent design
 • Har alle de gode egenskaber fra stenovnen
 • Temperaturer på op mod 400°C
 • Bag pizzaer på kun 2 minutter
 • Fordeler varmen jævnt
 • Der medfølger pizzaspade og pizzasten

Grunde til at lade være:

 • Ingen lys i ovnen
 • Blæseren larmer en smule
 • Den fylder en del, hvis du vil gemme den væk, når den ikke er i brug
Tjek seneste pris

#3 Ariete Pizza Maker

Den bedste af de billige pizzaovne til køkkenet.

4.9/5 stjerner hos Kitchenone.dk

Features:

 • 5 indstillingsmuligheder
 • Kompakt størrelse
 • Fornuftigt prisniveau

Tjek seneste pris

En god og budgetvenlig pizzaovn til køkkenet

Hvis du leder efter en nem og simpel pizzaovn til køkkenet, som absolut ikke vælter budgettet, så bør du forsøge dig med Pizza Maker fra Ariete. Du skal ikke forvente, at du kan lave pizza som i en ægte stenovn, men den er langt bedre end din almindelige ovn. Den har en høj ydeevne, og er udstyret med en række forskellige indstillinger.

Samtidig fylder den ikke meget, hvorfor du kan gemme den væk i et skab, når den ikke er i brug. En fremragende elektrisk pizzaovn til køkkenet, hvis du ønsker en simpel, budgetvenlig og nem pizzaovn, som ikke optager meget plads, når den ikke er i brug. Du kan nemt rengøre den efter brug, så den er klar til næste omgang pizzaer.

Bag sprøde pizzaer på blot 4 minutter

Med denne elektrisk pizzaovn til køkkenet kan du bage lækre, velsmagende og sprøde pizzaer på blot 4 minutter. Den har en ildfast bund samt en effekt på 1200 watt, så den kan nå en optimal temperatur til tilberedning af pizza og foccacia. Den har 5 temperaturindstillinger samt et nedtællingsur på op til 30 minutter.

Du bør vælge denne elektriske pizzaovn til køkkenet, hvis du vil kunne bage sprøde og lækre pizzaer et par gange om måneden, men samtidig ikke ønsker at spendere en formue. Den egner sig desuden også til sandwiches og kan bage både hjemmelavede pizzaer og frysepizzaer.

Fordele og ulemper

Grunde til at købe den:

 • Nem at betjene
 • Kompakt størrelse
 • Lav pris på omkring 700 kr.
 • 5 indstillingsmuligheder
 • Kan bage pizzaer på blot 4 minutter

Grunde til at lade være:

 • Designet appellerer ikke til alle
 • Du kan få mere effektive pizzaovne
 • Der medfølger ikke dansk manual
Tjek seneste pris

#4 G3 Ferrari Pizza Express Delizia

En god og prisvenlig elektrisk pizzaovn til køkkenet.

4.5/5 stjerner hos Amazon

Features:

 • Justérbart termostat på op til 400°C
 • Der medfølger pizzasten
 • Inkl. smart timerfunktion

Tjek seneste pris

En god og prisvenlig pizzaovn til køkkenet

G3 Ferrari Pizza Express Delizia er en prisvenlig elektrisk pizzaovn til køkkenet, som egner sig perfekt til dig, der har et lille til medium behov. Den har et justérbart termostat, hvorfor den er i stand til at bage pizzaer på helt op mod 400°C. Den ildfaste stenplade måler 31 centimeter i diameter, hvorfor du kan bage perfekte pizzaer i den helt rigtige størrelse.

Den elektriske pizzaovn til køkkenet har en smart timer, så du er sikker på, at den ikke får for meget. Det tager omkring 5 minutter af bage en sprød og lækker pizza, der smager nøjagtigt som i Italien, selvom resultatet ikke bliver helt det samme som, når pizzaen bliver bagt i en stenovn. Til gengæld får du en god elektrisk pizzaovn til køkkenet, som er nemt at gemme væk – og som ikke vælter budgettet.

En nem og simpel pizzaovn til køkkenet

Med denne pizzaovn til køkkenet får du en nem og simpel model, som du nemt kan gemme væk, når den ikke er i brug. Den har en kompakt størrelse, og den er fremstillet i rustfrit stål, så den kræver minimal vedligeholdelse. Samtidig er det nemt at rengøre den, så den er klar til de næste pizzaer.

Du bør købe denne elektriske pizzaovn til køkkenet, hvis du har et lille til medium behov, og ikke planlægger at bage pizza flere gange om ugen. Den er sjov at anvende, og samtidig er det nemt at indstille den, så den matcher dine præferencer – og så vil ungerne med garanti synes, det er sjovt at hjælpe til med pizzabagningen.

Fordele og ulemper

Grunde til at købe den:

 • Justérbart termostat på op til 400°C
 • Der medfølger pizzasten
 • Timerfunktion, så pizzaerne ikke brænder på
 • Kompakt størrelse

Grunde til at lade være:

 • Egner sig ikke til dig, der ofte bager pizza
 • Designet appellerer ikke til alle
 • Kan ikke opnå samme temperatur som stenovn
Tjek seneste pris

Hvorfor købe en pizzaovn til køkkenet?

Langt de fleste mennesker kan godt lide en pizza fra tid til anden, men nogle elsker pizzaer mere end andre. Tilhører du den del af befolkningen, der ikke bare anser pizza som tømmermandsmad, er der god grund til at investere i en elektrisk pizzaovn til køkkenet. Her får du mulighed for at bage autentiske pizzaer med sprød bund, som smager fremragende.

Medmindre du ønsker at investere i en professionel pizzaovn til indendørs brug, bør du dog overveje, hvilken model du så skal købe. Det er ingen hemmelighed, at pizzaer bare bliver bedst, når de tilberedes i en ægte stenovn, selvom mindre også kan gøre det. Med en elektrisk pizzaovn til køkkenet kan du bage pizzaer direkte i dit køkken – og det eneste, du skal gøre, er at tilslutte den strøm.

Men hvorfor så ikke bare bruge sin almindelige ovn? Hvis du vil så tæt på den autentiske italienske pizza som muligt, er det i høj grad et spørgsmål om at ramme den rigtige temperatur. Du bør derfor vælge en elektrisk pizzaovn, som minimum kan komme op på 400 grader, men også gerne højere. Det er dog vanskeligt at finde en elektrisk pizzaovn til indendørs brug, som kan nå højere temperaturer.

I stedet bør du derfor gå efter at vælge en elektrisk pizzaovn til køkkenet, som kan komme op på omkring 400 grader, da dette er det absolutte minimum, hvis du ønsker en sprød og lækker pizza, der smager som på en italiensk restaurant. Det sikrer en sprød skorpe, som ikke brænder på, ligesom du er sikker på, at både toppings og ost er tilberedt korrekt.

Hvilke pizzaovne findes der?

Der findes mange forskellige pizzaovne, men det er ikke alle, der egner sig til køkkenet. Vil du have en pizzaovn til køkkenet, bør du vælge en elektrisk udgave, som du enten kan have stående på køkkenbordet eller gemme væk i et skab, når den ikke er i brug. Herunder kan du læse mere om de forskellige typer af pizzaovne.

 • Elektrisk pizzaovn: Hvis du ikke har en have, er en elektrisk pizzaovn til køkkenet det oplagte valg. Her kan du samtidig bage pizza, uanset om det regner, sner eller er solskinsvejr. Sage The Smart Oven Pizzaiolo er blandt de absolut bedste elektriske pizzaovne til køkkenet, og den har mange af de samme gode egenskaber, som du kender fra stenovnen.
 • Pizzaovn på gas: En pizzaovn på gas er et oplagt valg til dig, der ønsker en nem og praktisk pizzaovn, som ikke kræver det store arbejde at fyre op i. Den skal blot tilsluttes en gasflaske, hvorefter den varmer op i løbet af 20-30 minutter. Efterfølgende kan du bage lækre, sprøde og autentiske pizzaer på den. Dette er blandt de absolut bedste pizzaovne.
 • Brændefyrede pizzaovne: En brændefyret pizzaovn er et oplagt valg til dig, der ønsker en autentisk pizzaovn. Der findes både stenovne og brændefyrede pizzaovne i rustfrit stål, og dit valg bør afhænge af, hvor meget arbejde du vil lægge i at tilberede dine pizzaer.
 • Pizzaovn til gasgrill: En pizzaovn til gasgrill er et oplagt valg, hvis du i forvejen har en gasgrill. Her placerer du blot udstyret på din gasgrill, hvorefter den omdannes til en pizzaovn. Den kan typisk nå op på omkring 300 grader, hvilket ikke er helt nok til at skabe en autentisk og sprød pizza som i Italien, men mindre kan også gøre det.

Sådan bager du pizza på en elektrisk pizzaovn i køkkenet

Først og fremmest er det vigtigt, at du ruller dejen ud med hånden. Det giver et langt bedre resultat, end hvis du bruger en kagerulle. Når du har rullet dejen ud, skal du strø mel på din pizzaspade, før du lægger dejen over på den, da pizzadejen nemt bliver klistret, og så er det svært at få den af pizzaspaden.

Når du har strøet mel på din pizzaspade, lægger du dejen oven på, hvorefter du kan fordele pizzasauce og toppings direkte på den. Det er en god idé at være lidt nærig med fyldt, da det for meget fyld kan få pizzaen til at blive klistret, så dejen ikke bliver færdigbagt. Af samme årsag bør du sørge for at få så meget væske ud af mozzarella, grøntsager og lignende, inden du lægger dem på pizzaen.

Det giver en sprødere bund, så du får den helt rigtige crisp. Herudover bør du sørge for at have en kant på omkring 1 centimeter hele vejen rundt, som giver skorpen mulighed for at hæve og løfte sig, så den bliver sprød og knasende på den helt rigtige måde. Du bør bage pizzaen på omkring 400-500 grader, hvis du vil have et lækkert, sprødt resultat.

Når pizzaen er i pizzaovnen, kan det være en god idé at rotere den jævnligt, medmindre din elektriske pizzaovn til køkkenet har en jævn varmefordeling. Det er vigtigt, at varmen er konstant, så pizzaen opnår et ensartet resultat og ikke bliver brændt. Er der tale om en brændefyret pizzaovn eller gaspizzzaovn, bør du rotere den omkring hvert 30 sekund, indtil pizzaen er færdigbagt. Det behøver du som regel ikke, hvis du har en elektrisk pizzaovn til køkkenet.